021.408.61.61, 0740.088.966
0,00

Compania

ABI Solutions este o companie proactivă și dinamică, care a conștientizat potențialul pieței de produse pentru ingrijirea sănătații și pentru siguranța copiilor și a decis să ofere soluții eficiente, la prețuri competitive.

Misiunea ABI Solutions este să ofere consumatorilor produse performante, ușor de utilizat și care satisfac cele mai exigente cerințe de calitate și producție.

ABI Solutions este importator exclusiv în România pentru numeroase mărci recunoscute pentru calitatea și fiabilitatea produselor, dintre care amintim:

1. REER GmbH   – produse pentru îngrijirea și siguranța copiilor

2. SCALA Electronic GmbH  - produse pentru îngrijirea sănătății

3. Nurnberg Gummi Babyartikel GmbH (NIP) – produse puericultură mică

4. GRÜNSPECHT Naturprodukte e.K. – produse naturale pentru îngrijirea mamelor și a bebelușilor

5. Friedrich Bosch Medizintechnik GmbH. – produse profesionale pentru medici

și distribuitor pentru:

7. MOMERT Zrt – produse pentru monitorizarea sănătății și îngrijirea bebelușilor

8. First Baby Safety – produse de securizare a camerei bebelușului, scărilor și ușilor.

9. TFA Dostmann GmbH – Producator specializat, cu traditie de peste 50 de ani in aparate pentru masurarea climatului.

10. Bibetus - produse pentru purificare si umidificarea aerului.

Colaborarea cu aceste firme oferă companiei posibilitatea de a pune la dispoziția potențialilor clienți o gamă diversă de produse, ce au un grad ridicat de fiabilitate, garantat de tehnologia digitală și de standardul de calitate german. În plus, au un design atractiv și sunt disponibile la un preț accesibil.

Categoriile de produse oferite de ABI Solutions includ: aparate pentru măsurarea presiunii sângelui, aparate pentru măsurarea temperaturii corpului, aparate pentru terapie cu aerosoli, cântare digitale, cântare mecanice, termometre,încălzitoare și sterilizatoare pentru bebeluși, pernuțe de colici, siguranțe și porți de acces pentru copii, sisteme de monitorizare copii, soluții dezinfectante și produse pentru îngrijire personală.

Produsele sunt certificate conform normelor Comunității Europene în vigoare, prezintă marcaj CE și sunt fabricate conform standardelor ISO-9002 (certificare TÜV Rheiland Products Safety GmbH – Germania). Toate produsele medicale au fost certificate de Ministerul Sănătății și Familiei.

 

 

 

NIP ESCABBO SEVEN AIRBI REER CudlleCo SCALA TFA
© 2017 Abi Solutions

Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.

peliti ilog