021.408.61.61, 0740.088.966
0,00

Porti de siguranta pentru usi si scari

Porti de siguranta pentru usi si scari

20.05.2014

Porti de siguranta pentru usi si scari

Porti de siguranta pentru usi si scari

Ofera-i copilului libertate pentru joaca, dar protejeaza-l de zonele periculoase

În tarile dezvoltate accidentele din timpul copilariei reprezinta factorul major de risc pentru sanatatea copiilor. Peste jumatate din accidentele care implica copii cu vârsta de pâna la 5 ani se întâmpla acasa, unde sunt multe zone interesante de explorat, dar în acelasi timp periculoase.
În fiecare an numai în Germania peste 500.000 de copii sunt implicati în accidente domestice si în spatii de recreere. În special în momentele în care telefonul sau soneria suna si mamei îi este distrasa atentia, curiozitatea copiilor îi poate atrage catre zonele periculoase.

În bucatarie ei pot fi tentati sa foloseasca vase fierbinti, cutite ascutite si lichide de curatare, asa cum vad la mama lor. Masa de calcat are fire ce ajung pe podea, iar baia este plina de aparate si lichide misterioase ce îi pot tenta pe cei mici. Pentru a-i proteja pe cei mici de arsuri, socuri electrice, intoxicare sau sufocare, unele zone din casa trebuie sa fie securizate cu o poarta speciala de acces.

O mare parte din accidentele domestice implica caderea pe scari, deoarece copiii mici nu pot estima acest pericol. Accidentele pe scari sunt extrem de periculoase si pot avea consecinte serioase sau chiar fatale. Copiii mici se pot catara pe scari, dar nu pot înca sa coboare singuri treptele.
De aceea scarile trebuie securizate atât la ultima treapta de sus, cât si la prima treapta de jos. Prevenirea accidentelor nu înseamna a tine copiii departe de toate pericolele cu anxietate. Copiii trebuie învatati cât mai curând despre posibilele zone periculoase din viata de zi cu zi si sa exerseze cum sa acceseze în siguranta.

Care este poarta de siguranta potrivita pentru mine si casa mea?

Dezvoltarea fiecarui copil este la fel de diferita ca si cerintele pe care le ai de la o poarta de siguranta. Fie ca vrei sa securizezi scarile, semineul, usile sau zonele periculoase, fie ca vrei montare prin înșurubare sau prin presiune, pentru a o folosi  permanent sau din cand în când: Tu si copilul tau veti fi întotdeauna în siguranta cu ajutorul gamei noastre de porti de siguranta, adaptate tuturor nevoilor.

Despre REER

Compania REER a fost înfiintata în anul 1922 de catre Robert Reer. În calitate de furnizor de componente electronice pentru firme renumite precum Bosch, Siemens sau AEG, REER si-a facut înca de pe atunci un renume bun si a pus bazele pentru experienta sa tehnica de astazi. Paul Mörk a preluat conducerea firmei în anul 1962 si de atunci s-a focusat pe producerea de aparate electrice în domeniul nou-nascutilor. În anii ce au urmat REER a dezvoltat multe produse inovatoare pentru copii, în beneficiul si spre aprecierea familiilor cu copii mici. Prin urmare, numele REER simbolizeaza de exemplu primul încalzitor electric pentru biberoane, primul interfon pentru bebelusi, primul încalzitor pentru masa de înfasat si multe altele.

Calitatea a fost întotdeauna cea mai mare prioritate pentru REER. Prin urmare toate produsele sunt riguros testate si îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. În zilele de astazi, REER este dedicata sigurantei pentru copii si lanseaza continuu produse noi sau îmbunatatite, destinate tinerelor familii, pentru a le face viata zilnica cu copiii mai sigura si mai confortabila. În calitate de lider de piata în sectorul produselor pentru siguranta copiilor, marca traditionala germana REER este sinonima cu produse inteligente pentru copii, ce aduc un plus de siguranta si confort.

REER AIRBI ESCABBO CudlleCo NIP SCALA GRUNSPECHT TFA
© 2017 Abi Solutions

Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.

peliti ilog