In conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire Protectia Datelor Personale (GDPR), te rugam sa ne dai acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei.
Mai multe detalii aici http://www.abi.ro/contul-meu/termeni-si-conditii .
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

Porti de siguranta pentru usi si scari

publicat in: Stiri // publicat pe: 20.05.2014

Porti de siguranta pentru usi si scari

Ofera-i copilului libertate pentru joaca, dar protejeaza-l de zonele periculoase

În tarile dezvoltate accidentele din timpul copilariei reprezinta factorul major de risc pentru sanatatea copiilor. Peste jumatate din accidentele care implica copii cu vârsta de pâna la 5 ani se întâmpla acasa, unde sunt multe zone interesante de explorat, dar în acelasi timp periculoase.
În fiecare an numai în Germania peste 500.000 de copii sunt implicati în accidente domestice si în spatii de recreere. În special în momentele în care telefonul sau soneria suna si mamei îi este distrasa atentia, curiozitatea copiilor îi poate atrage catre zonele periculoase.

În bucatarie ei pot fi tentati sa foloseasca vase fierbinti, cutite ascutite si lichide de curatare, asa cum vad la mama lor. Masa de calcat are fire ce ajung pe podea, iar baia este plina de aparate si lichide misterioase ce îi pot tenta pe cei mici. Pentru a-i proteja pe cei mici de arsuri, socuri electrice, intoxicare sau sufocare, unele zone din casa trebuie sa fie securizate cu o poarta speciala de acces.

O mare parte din accidentele domestice implica caderea pe scari, deoarece copiii mici nu pot estima acest pericol. Accidentele pe scari sunt extrem de periculoase si pot avea consecinte serioase sau chiar fatale. Copiii mici se pot catara pe scari, dar nu pot înca sa coboare singuri treptele.
De aceea scarile trebuie securizate atât la ultima treapta de sus, cât si la prima treapta de jos. Prevenirea accidentelor nu înseamna a tine copiii departe de toate pericolele cu anxietate. Copiii trebuie învatati cât mai curând despre posibilele zone periculoase din viata de zi cu zi si sa exerseze cum sa acceseze în siguranta.

Care este poarta de siguranta potrivita pentru mine si casa mea?

Dezvoltarea fiecarui copil este la fel de diferita ca si cerintele pe care le ai de la o poarta de siguranta. Fie ca vrei sa securizezi scarile, semineul, usile sau zonele periculoase, fie ca vrei montare prin înșurubare sau prin presiune, pentru a o folosi  permanent sau din cand în când: Tu si copilul tau veti fi întotdeauna în siguranta cu ajutorul gamei noastre de porti de siguranta, adaptate tuturor nevoilor.

Despre REER

Compania REER a fost înfiintata în anul 1922 de catre Robert Reer. În calitate de furnizor de componente electronice pentru firme renumite precum Bosch, Siemens sau AEG, REER si-a facut înca de pe atunci un renume bun si a pus bazele pentru experienta sa tehnica de astazi. Paul Mörk a preluat conducerea firmei în anul 1962 si de atunci s-a focusat pe producerea de aparate electrice în domeniul nou-nascutilor. În anii ce au urmat REER a dezvoltat multe produse inovatoare pentru copii, în beneficiul si spre aprecierea familiilor cu copii mici. Prin urmare, numele REER simbolizeaza de exemplu primul încalzitor electric pentru biberoane, primul interfon pentru bebelusi, primul încalzitor pentru masa de înfasat si multe altele.

Calitatea a fost întotdeauna cea mai mare prioritate pentru REER. Prin urmare toate produsele sunt riguros testate si îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. În zilele de astazi, REER este dedicata sigurantei pentru copii si lanseaza continuu produse noi sau îmbunatatite, destinate tinerelor familii, pentru a le face viata zilnica cu copiii mai sigura si mai confortabila. În calitate de lider de piata în sectorul produselor pentru siguranta copiilor, marca traditionala germana REER este sinonima cu produse inteligente pentru copii, ce aduc un plus de siguranta si confort.

ABI Solutions SRL
ABI Solutions mizează pe tehnologie de ultimă generație, fiind un partener de încredere pentru toți consumatorii preocupați de propria sănătate și a familiei lor.

Pentru orice informații suplimentare referitoare la produsele pe care le comercializăm, nu ezitați să ne contactați.
inregistreaza-te

powered by teamshare
© Copyright 2019 Abi Solutions
designed by headstart.ro
Preț 28,00 Lei
STOC SUFICIENT
Nou
Set Biberoane Nou Nascut Baiat, nip 39018
Cod 39018
STOC LIMITAT (CONFIRMATI TELEFONIC)
Preț 116,00 Lei
STOC LIMITAT (CONFIRMATI TELEFONIC)
Preț 20,00 Lei
STOC SUFICIENT
Nou
Doza liniara nebulizator EMED 01N0865
Cod 01N0865
STOC SUFICIENT
Preț 22,00 Lei
STOC SUFICIENT
-32%
Nou
Nebulizator Emed A200
Cod A200
STOC SUFICIENT
"> Pret vechi: 189,90 Lei (-32%)
Preț 129,13 Lei
Pret vechi: 189,90 Lei (-32%)
STOC SUFICIENT
Tensiometru digital SCALA SC6800
Cod SC6800
STOC SUFICIENT
Preț 167,00 Lei
STOC SUFICIENT
Preț 125,00 Lei
STOC SUFICIENT
Preț 199,90 Lei
STOC SUFICIENT
Preț 367,00 Lei
STOC SUFICIENT
"> Pret vechi: 531,00 Lei (-25%)
Preț 398,25 Lei
Pret vechi: 531,00 Lei (-25%)
STOC SUFICIENT
Preț 39,00 Lei
STOC SUFICIENT
"> Pret vechi: 99,00 Lei (-20%)
Preț 79,20 Lei
Pret vechi: 99,00 Lei (-20%)
STOC SUFICIENT
Preț 34,00 Lei
STOC SUFICIENT
Preț 232,00 Lei
STOC SUFICIENT
Poarta de siguranta T-GATE REER 46120
Cod 46120
STOC SUFICIENT
Preț 349,00 Lei
STOC SUFICIENT
Preț 55,00 Lei
STOC SUFICIENT

Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.