In conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire Protectia Datelor Personale (GDPR), te rugam sa ne dai acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei.
Mai multe detalii aici http://www.abi.ro/contul-meu/termeni-si-conditii .
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

reer câștigă premiul #EUProductSafetyAward 2019

publicat in: Stiri // publicat pe: 30.09.2019

Comisia Europeană - Comunicat de presă

Comisia Europeană anunță câștigătorii premiului UE pentru siguranța produselor*

Bruxelles, 26 septembrie 2019

 

În această seară, Comisia Europeană a anunțat câștigătorii primului premiu al UE pentru siguranța produselor. Noul premiu recunoaște meritele întreprinderilor care depășesc cu mult cerințele UE, oferindu-le astfel consumatorilor o siguranță sporită. Opt întreprinderi din Austria, Danemarca, Finlanda, Germania, Grecia, Italia și Țările de Jos au fost premiate pentru eforturile lor de îmbunătățire a siguranței copiilor.

Ceremonia de decernare a fost găzduită de Věra Jourová, comisarul pentru justiție, consumatori și egalitate de gen, care a declarat: „Doresc să felicit întreprinderile câștigătoare pentru faptul că au inovat și au investit în fabricarea unor produse mai sigure și care ridică ștacheta în materie de protecție a consumatorilor în întreaga Europă. Acest premiu le recunoaște eforturile. Invit toate întreprinderile să acorde o prioritate absolută protecției consumatorilor, astfel încât copiii, familiile și prietenii noștri să fie în siguranță. Investițiile în încrederea consumatorilor sunt cele mai bune investiții.”

Câștigătorii

S-au acordat medalii de aur, de argint și de bronz, precum și o „mențiune specială” unui număr de patru întreprinderi mici și mijlocii (IMM-uri) și de patru întreprinderi mari, care au avut performanțe deosebite în domeniul siguranței produselor de îngrijire a copiilor.

IMM-uri:

Medalia de aur: Remmy (Italia) – pentru sistemul său inovator „Car Baby Alert”, care poate salva vieți prin alertarea conducătorului auto în cazul în care un copil este lăsat singur în mașină.

Medalia de argint: Evomove (Danemarca) – pentru scaunul său înalt destinat copiilor, „Nomi”, care, datorită unor rotițe special concepute, contribuie la prevenirea accidentelor provocate de înclinare.

Medalia de bronz: Reer (Germania) – pentru dispozitivele sale de protecție și activitățile sale de comunicare ce promovează siguranța copiilor acasă.

Mențiune specială: Mippaa (Țările de Jos) – pentru aparatul său inovator „Stair Trainer”, o balustradă special concepută pentru a-i ajuta pe copiii de vârstă mică să urce scările în siguranță.

Întreprinderi mari:

Medalia de aur: Reima Oy (Finlanda) – pentru asigurarea faptului că îmbrăcămintea pentru copii nu este doar sigură, ci le oferă acestora și o protecție suplimentară, de exemplu în întuneric.

Medalia de argint: Cybex (Germania) – pentru elementele de siguranță bine gândite ale căruciorului său „PRIAM” și pentru procesele interne solide de siguranță ale produsului.

Medalia de bronz: Mega Disposables (Grecia) – pentru eforturile sale inovatoare de asigurare a securității dermatologice a scutecelor „Babylino Sensitive”.

Mențiune specială: MAM Baby (Austria) – pentru că a stabilit standarde de siguranță privind suzetele și dispozitivele de alăptare și pentru că a depășit aceste standarde.

 

Context

Premiul nou-creat al UE pentru siguranța produselor aduce în centrul atenției întreprinderile care depășesc cu mult cerințele stabilite în legislația UE, oferindu-le astfel consumatorilor o siguranță sporită. Prin prezentarea bunelor practici, Comisia Europeană vrea să impulsioneze și alte întreprinderi să acționeze în același mod, sporind astfel nivelul de protecție a consumatorilor în întreaga UE. În același timp, premiul este menit să îi sensibilizeze în mai mare măsură pe consumatori cu privire la dreptul lor de a găsi pe piață numai produse sigure.

La prima ediție a premiului UE pentru siguranța produselor au putut participa întreprinderi din statele membre ale UE, precum și din Islanda, Liechtenstein și Norvegia. S-au înscris întreprinderi mici și mari din 16 țări europene. Cei 8 câștigători au fost aleși de un juriu alcătuit din reprezentanți ai organizațiilor de protecție a consumatorilor de la nivel național și european, precum și din membri importanți ai guvernelor țărilor participante.

Premiul pentru siguranța produselor nu se acordă în bani, ci le oferă câștigătorilor o recunoaștere pe scară largă, le impulsionează reputația și le dă șansa de a se poziționa ca lideri în sectorul siguranței produselor.

ABI Solutions SRL
ABI Solutions mizează pe tehnologie de ultimă generație, fiind un partener de încredere pentru toți consumatorii preocupați de propria sănătate și a familiei lor.

Pentru orice informații suplimentare referitoare la produsele pe care le comercializăm, nu ezitați să ne contactați.
inregistreaza-te

powered by teamshare
© Copyright 2019 Abi Solutions
designed by headstart.ro
Preț 28,00 Lei
STOC SUFICIENT
Nou
Set Biberoane Nou Nascut Baiat, nip 39018
Cod 39018
STOC LIMITAT (CONFIRMATI TELEFONIC)
Preț 116,00 Lei
STOC LIMITAT (CONFIRMATI TELEFONIC)
Preț 20,00 Lei
STOC SUFICIENT
Nou
Doza liniara nebulizator EMED 01N0865
Cod 01N0865
STOC SUFICIENT
Preț 22,00 Lei
STOC SUFICIENT
-32%
Nou
Nebulizator Emed A200
Cod A200
STOC SUFICIENT
"> Pret vechi: 189,90 Lei (-32%)
Preț 129,13 Lei
Pret vechi: 189,90 Lei (-32%)
STOC SUFICIENT
Tensiometru digital SCALA SC6800
Cod SC6800
STOC SUFICIENT
Preț 167,00 Lei
STOC SUFICIENT
Preț 125,00 Lei
STOC SUFICIENT
Preț 199,90 Lei
STOC SUFICIENT
Preț 367,00 Lei
STOC SUFICIENT
"> Pret vechi: 531,00 Lei (-25%)
Preț 398,25 Lei
Pret vechi: 531,00 Lei (-25%)
STOC SUFICIENT
Preț 39,00 Lei
STOC SUFICIENT
"> Pret vechi: 99,00 Lei (-20%)
Preț 79,20 Lei
Pret vechi: 99,00 Lei (-20%)
STOC SUFICIENT
Preț 34,00 Lei
STOC SUFICIENT
Preț 232,00 Lei
STOC SUFICIENT
Poarta de siguranta T-GATE REER 46120
Cod 46120
STOC SUFICIENT
Preț 349,00 Lei
STOC SUFICIENT
Preț 55,00 Lei
STOC SUFICIENT

Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.